Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 500 g Lammfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 100 g Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Lammragout
1 godz.
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 godz. 20 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Zitronen-Hähnchen
50min