Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
of 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Fencheleintopf
35 min
Garnelen-Eintopf
45min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 min
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min