Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g neutrales Öl
- 100 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 4 Eier (Größe M)
- 300 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Backpulver
- 800 - 1000 g Marillen, halbiert, entsteint
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 986 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 72 mg
Alternatieve recepten
Nusspotize
2h 20min
Zwetschkenfleck
1h 30min
Topfengolatschen
50min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Ribiselschnitten
1 godz.
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Wiener Rehrücken
3h 40 min
Marillenkuchen
1h 30min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Sonntagsgugelhupf
1h 5 min