Yoghurt soup cups
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup cups

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g medium-grain white rice
  • 1 garlic clove
  • 120 g brown onion, cut into halves
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 800 g water
  • 300 g Greek yoghurt
  • 1 egg
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
  • ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
  • 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped

Voeding
per 1 portions
Calorieën
252.4 kJ / 60.1 kcal
Eiwitten
2.2 g
Koolhydraten
7.1 g
Vetten
2.3 g
Verzadigd vet
1.2 g
Vezels
0.9 g
Natrium
113.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten