Apparaten en accessoires
Yoghurt soup cups
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
20 portions
Ingrediënten
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
56.4 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
297.8 kJ /
71.2 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Potato 'pizzas'
1 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Fragrant pipis
30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min