Yoghurt soup cups

Yoghurt soup cups

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
20 portions

Ingrediënten

  • medium-grain white rice
    80 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion cut into halves
    120 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    800 g
  • Greek yoghurt
    300 g
  • egg
    1
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste
  • unsalted butter
    1 ½ tbsp
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
    400 g
  • dried chilli flakes
    ½ - 1 tbsp
  • kale stalks removed and leaves finely chopped
    3 stalks

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 56.4 mg
Eiwitten 3.6 g
Calorieën 297.8 kJ / 71.2 kcal
Vetten 1.7 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 10.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...