Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g medium-grain white rice
- 1 garlic clove
- 120 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g water
- 300 g Greek yoghurt
- 1 egg
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
- ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
- 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 252.4 kJ / 60.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 113.4 mg
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Chopped vegetable salad
10 min
Avocado coconut ice cream
12h 10min
Sunny gazpacho
25 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min