Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g medium-grain white rice
- 1 garlic clove
- 120 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g water
- 300 g Greek yoghurt
- 1 egg
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
- ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
- 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 252.4 kJ / 60.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 113.4 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Honey citron tea
1h 45min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Lavender honey ice cream
12h 25 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Guacamole with mango
10 Min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 Std. 40 Min