Compatibele versies
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 238.3 mg
Alternatieve recepten
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Edna's lemon curd teacake
40min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h