Compatibele versies
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 238.3 mg
Alternatieve recepten
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Banana oat clusters
55min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Quick blueberry ice cream
5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min