Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube
- 2 carrots, trimmed and peeled
Poached chicken
- 1500 g hot water
- 1 ½ tsp Chicken stock paste
- 400 - 500 g skinless chicken thigh fillets or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 garlic clove
- 1 - 2 bunches fresh herbs (approx. 30 g)
Dressing and assembly
- 50 g mayonnaise
- 50 g natural yoghurt
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 731.4 kJ / 174.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 262.7 mg
Alternatieve recepten
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Kale mash
Geen beoordelingen
Lime and ginger dressing
30 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Vegetable trimming stock
2 godz.
Southern-style chicken
40min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Krispy fried chicken
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Chile con queso cob loaf
40min