Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 40 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 130 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- ½ branche de romarin frais, les feuilles seulement
- 250 g d'aubergine, coupée en dés (2 cm env.)
- 150 g de tomates olivette bien mûres, coupées en dés (2 cm env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
300
g de pâtes sèches, type farfalle
of 300 g de pâtes sèches, type macaroni - 100 g de vin blanc
- 250 g d'espadon, coupé en dés (2 cm env.)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.46 g
- Koolhydraten
- 39.56 g
- Vetten
- 9.09 g
- Vezels
- 4.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au thon
30min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45min
Tagliolini à l'espadon
25 min
Mijoté d'aubergine
35 Min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1h 15 min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Salade de calamar au fenouil
1h 30min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Saumon-épinard
25 min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45min