Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 500 g Erbsen, TK
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 4 EL Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Erbsencremesuppe
30 Min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Erbsen-Minz-Suppe
40 Min
Mandel-Blumenkohl-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35 Min
Süßkartoffelsuppe
30 Min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min