Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime-pickled onions
- 2 red onions, cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes, juice only
- 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies, stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange, juiced
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- tortillas, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1681.3 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2086.3 mg
Alternatieve recepten
Carnitas
50 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Caesar salad dressing
10 dk
Guacamole
10 dk
Pozole Blanco
1h 40min
Bloody Maria
2h 45min
Thai chicken wraps
40min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Chicken picadillo cups
40min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Tzatziki dip
15 min