Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime-pickled onions
- 2 red onions, cut into thin rings
- 1 tbsp sea salt flakes
- 2 limes, juice only
- 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices
Chilorio
- 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
- 1300 g water
- 40 g ancho chillies, stems removed
- 2 tsp fine salt
- 60 g apple cider vinegar
- 6 garlic cloves
- 1 tsp cumin seeds
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp dried oregano
- 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
- 1 orange, juiced
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- tortillas, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1681.3 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2086.3 mg
Alternatieve recepten
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Oysters Mignonette
5min
Mexican chicken soup
30 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Spiced lamb flatbread
2h
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10 phút
Peppercorn sauce
20 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12sa
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min