Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g chipotle chillies, dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117.3 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 83.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Beef Tostadas
1h 10 min
Red rice
55 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chicken picadillo cups
40 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h