Apparaten en accessoires
Tinga de pollo (shredded chicken)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
83.4 mg
Eiwitten
38.8 g
Calorieën
1117.3 kJ /
266 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Mexico
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tinga de Pollo
40min
Mexican Lasagna
1u. 20min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1u. 20min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1u. 15min
Chicken Enchiladas
40min
Quick turkey taco bowl
15min
Beef Barbacoa
2u.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.