Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g chipotle chillies, dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117.3 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 83.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Tex-Mex chicken soup
40 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Chicken Enchiladas
40 Min
Chorizo Dip
25min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Turkey taco salad bowl
15min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Red rice
55min