Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Dinkelreis
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, etwas mehr zum Anbraten
- 50 g Weißwein
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g frische Eierschwammerl, geputzt, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 Min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Bärlauch-Risotto
35 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min