Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Polenta (fein)
- 10 - 30 g Butter, für ein cremigeres Ergebnis (optioneel)
- 300 - 400 g Gemüse, gemischt (z. B. Paprika, Mangold, Fenchel, Champignons)
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1198 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 933 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 Min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Gemüserisotto
35min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 Std. 5 Min
Kürbisrisotto
45 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 Min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Quinoa-Giersch-Gratin
1u.
Polenta mit Spinat und Käse
1u.
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1u.
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1u. 45min