Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g kaszy gryczanej, niepalonej
- 30 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 30 g masła
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 600 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 200 g kurek, świeżych, oczyszczonych, całych
- 150 g liści szpinaku baby, świeżych
- 100 g mleczka kokosowego
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, drobno pokrojonej (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1309 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makaron z cukinii z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
25min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45min
Śródziemnomorskie kaszotto
45min
Risotto z burakami i balsamico
40min
Makaron z żółtej cukinii z salsą pietruszkową
35 min
Pęczotto z dynią i kurkami
1h 10 min
Bolognese z boczniaków z cukiniowym makaronem
50min
Risotto z jarmużem
50min
Kaszotto z grzybami
40min
Risotto z kurkami
35 min
Kaszotto jaglane z kurczakiem i pieczarkami
30min
Gulasz z boczniaków z pęczakiem
1h 10 min