Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g czarnych oliwek, bez pestek
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 5 g papryczki chili, suszonej, bez gniazd nasiennych
- 20 g filetów z anchois, w oleju, odsączonych (zalewę zachować)
- 40 g kaparów, konserwowych, odsączonych
-
220
g pomidorów, bez skóry, pokrojonych na kawałki, świeżych
of 220 g krojonych pomidorów, z puszki, odsączonych z zalewy - 1500 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka oliwy z oliwek
- 320 g makaronu, suchego, typu spaghetti, z pszenicy durum, suchego
-
liście bazylii, świeże, do dekoracji
of kolendra, świeża, tylko liście, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1572.8 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1861.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle z łososiem i pesto
45min
Spaghetti aglio e olio
35min
Pasta à la Norma
50min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Makaron z bakłażanem "po bolońsku"
35min
Spaghetti z anchois, bułką tartą i parmezanem
40min
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
45min
Makaron po liguryjsku
45min
Penne puttanesca
50min
Sos puttanesca
45min
Makaron z tuńczykiem i pomidorami
40min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min