Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g czarnej fasoli, z puszki, z zalewą
of 800 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, z zalewą - 200 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 500 g krojonych pomidorów, z puszki
- ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 653.2 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50 min
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45 min
Zupa krem z soczewicy z kurkumą
40 min
Zupa krem z ciecierzycy
30 min
Zupa z ciecierzycy (Revithia)
9h 25min
Zupa selerowa aksamitna
25min
Zupa krem z groszku
40 min
Orientalny krem z fasoli
30 min
Zupa z chleba
20 min
Kremowa zupa z groszku
40 min
Zupa krem z pieczarek
20 min
Wegetariański chowder z kukurydzą
30 min