Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 - 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 4 ząbki czosnku
- 20 g oleju
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 700 g wody
-
1
łyżka octu jabłkowego
of 1 łyżka białego octu winnego -
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 130 g ryżu
- 60 g czerwonej soczewicy, suszonej
- 80 g makaronu, suchego, typu kolanka
- ¼ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego (optioneel)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- sos sambal oelek, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1339 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turecka zupa z czerwonej soczewicy i kaszy bulgur
30 min
Fasolka po śródziemnomorsku
35 min
Curry rogan josh z ciecierzycą i pomidorami
30 min
Zupa gulaszowa z białej fasoli
45 min
Grecki gulasz ziemniaczany
45 min
Ragout z soczewicą i burakami
2 Std. 10 Min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 Min
Chakalaka
45 min
Wegetariański chowder z kukurydzą
30 min
Gulasz z soczewicy i batatów z pęczakiem
50 Min
Soczewica garam masala z ryżem basmati
1h 15min
Potrawka z cukinii i ciecierzycy
30 min