Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem

Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem

3.9 19 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 porcje

Ingrediënten

  • 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 30 g oleju
  • 350 g steku z polędwicy wołowej (o grubości 1,5-2 cm), bez tłuszczu, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
  • 30 g pasty miso jasnej
  • 10 - 15 g octu ryżowego
  • 10 - 15 g cukru
  • 30 g wody
  • 170 - 200 g liści szpinaku baby, świeżych

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 42 g
Calorieën 1789.4 kJ / 427.4 kcal
Vetten 23.8 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...