Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni cheese
55 min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Lenticchie all'indiana
35min
Riso Kashmiri
30min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Ciorba
1 Std. 10 Min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45min
Ramen coreano con tofu
50min
Ragù di tempeh
30min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min