Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili (vegan)
40 Min
Chili di tofu (vegan)
1hod.
Chili di seitan (vegan)
30 min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Biryani di verdure
50 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1hod. 30min
Curry di pollo Cape Malay
1hod.
Noodle di soba con tofu
35 min
Riso cantonese allo zenzero
35 min
Polpettine danesi
45 min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Risotto alla campagnola
30 min