Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 peperoncini ancho freschi o secchi, privati dei semi
- 2 di peperoncini guajillo secchi, privati dei semi
- 180 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di carne trita di manzo
- 180 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 160 g di carote, pelate a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 500 g di acqua
-
10
tostadas messicane (tortillas fritte)
of 10 tortillas di mais - 10 cucchiaini di panna acida
-
200
g di formaggio fresco messicano (Panela) grattugiato
of 200 g di mozzarella tritata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo danese
30 min.
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30min
Manzo alla Stroganoff
1h
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Pulao di gamberi
50 Min
Pollo Yassa
1h
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min.
Maiale allo zenzero
25 min.
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 10min
Empanadas di carne
1h 10min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.