Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 peperoncini ancho freschi o secchi, privati dei semi
- 2 di peperoncini guajillo secchi, privati dei semi
- 180 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di carne trita di manzo
- 180 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 160 g di carote, pelate a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 500 g di acqua
-
10
tostadas messicane (tortillas fritte)
of 10 tortillas di mais - 10 cucchiaini di panna acida
-
200
g di formaggio fresco messicano (Panela) grattugiato
of 200 g di mozzarella tritata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 Min
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 Std. 15 Min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1小时 20 分钟
Fideuá di polpo
1h 10min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1h 15min
Salsa greca
10min
Arroz di pollo
1小时 20 分钟
Maiale in agrodolce
45 Min
Salsa borracha messicana
25min
Ramen giapponese
1h 40min
Pollo agrodolce con riso
40 Min