Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 peperoncini ancho freschi o secchi, privati dei semi
- 2 di peperoncini guajillo secchi, privati dei semi
- 180 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di carne trita di manzo
- 180 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 160 g di carote, pelate a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 500 g di acqua
-
10
tostadas messicane (tortillas fritte)
of 10 tortillas di mais - 10 cucchiaini di panna acida
-
200
g di formaggio fresco messicano (Panela) grattugiato
of 200 g di mozzarella tritata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Long Island Icetea
5 dk
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 Min
Pollo alla pechinese
55 min
Polpette di pollo giapponesi
50 Min
Blueberry cupcake
1 Std. 55 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Empanadas di carne
1h 10min