Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 peperoncini ancho freschi o secchi, privati dei semi
- 2 di peperoncini guajillo secchi, privati dei semi
- 180 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di carne trita di manzo
- 180 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 160 g di carote, pelate a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 500 g di acqua
-
10
tostadas messicane (tortillas fritte)
of 10 tortillas di mais - 10 cucchiaini di panna acida
-
200
g di formaggio fresco messicano (Panela) grattugiato
of 200 g di mozzarella tritata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Pollo speziato alle arachidi
50min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 godz. 20 min
Chicken Kottu
30 min
Polpette di riso
2 godz.
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 godz. 15 min
Zuppa di manzo con verdure
30 min
Maiale brasato con uovo e riso
45 min
Spiedini di tacchino piccanti
1 godz.
Polpette in salsa spagnola
1 godz.
Pollo alla pechinese
55min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min