Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 15 g di farina
- 100 g di cipolla a pezzi
- 200 g di carote a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di senape di Digione
- 1 cucchiaio di foglioline di timo fresco + q.b.
- 500 g di patate a pasta gialla, con la buccia lavata, a pezzi (3 cm)
- 150 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo
of 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), sbriciolato - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 800 g di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 Std. 15 Min
Kofta
40min
Harira
40min
Manzo alla Stroganoff
1h
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Polpette in salsa spagnola
1h
Pollo al Rum e cocco
2 Std. 30 Min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min