Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 250 g de farine T55
- 10 g de sel
- 250 g d'eau minérale
- 350 g de beurre de tourage
- 160 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1222 kJ / 293 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7 Std.
Palets bretons à la coco
45 min
Momies de saucisses
1 Std. 10 Min
Palmiers au sucre
1 Std. 10 Min
Chouquettes du goûter
35min
Galette des rois à la crème de noisettes
6 Std. 45 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 godz. 10 min
Chaussons aux pommes
6 godz. 20 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Quiche lorraine individuelle
2 Std.
Spritz au chocolat
50min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min