Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de farine T55
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g d'eau minérale
- 3 pommes à cuire, épluchées et en morceaux
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 20 g de cassonade
- 175 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1520 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Tartelette fine aux pommes
3 Std.
Pains au chocolat
16sa 10 dk
Pains aux raisins
20hod. 15min
Ficelle de pain
4h 5 min
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette feuilletée
4h