![Baguette en épis au sésame Baguette en épis au sésame](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f6fb8d95225ce3a9e736fbbd27242dcd/Derivates/49d6167b0d53d607d2f9762ec868386280eb16a2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La poolish
- 160 g d'eau minérale
- 50 g de graines de sésame
- 2 g de levure boulangère fraîche
- 160 g de farine T 80, et un peu pour fariner
La pâte
- 160 g d'eau minérale
- 2 g de levure boulangère fraîche
- 340 g de farine T 45, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 3 c. à soupe bombées de graines de sésame
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2483 kJ / 586 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 125 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pain au levain
17h
Baguette viennoise
2h 30 min
Pain lagana grec
3h 15min
Dinner rolls anglais
3h 35 min
Pain moulé aux graines
3h 50min
Ficelle de pain
4h 5min
Pain marguerite pavot et curry
15 Std. 45 Min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45 min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pains à burgers américains
3h 15min
Pain de mie moelleux
4h 15min