Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g de sucre en poudre
or 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce caramel au café
45 min
Crème dessert au caramel
1h
Crème dessert saveur madeleine
20min
Coupe Breizh
12 Std.
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3 Std. 30 Min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3h 15min
Sucre à la framboise
5min
Crème pâtissière au caramel
50 min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30min
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème au café
2 Std. 30 Min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min