Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g de sucre en poudre
or 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crème dessert au caramel
1 Std.
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Galette des rois amande et rose
2 Std. 45 Min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Crème-dessert au caramel
3 Std.
Sauce caramel au café
45 Min
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1 Std. 15 Min
Crème caramel
3h 50min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 Std. 20 Min
Caramel liquide
35 Min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.