Devices & Accessories
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Prep. 35 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
11 g
Calories
1659 kJ /
396 kcal
Fat
13 g
Carbohydrates
54 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Risotto bolognese
45 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 h 10 min
Pastasalade met forel en groenten
No ratings
Tandoori kip wraps
50 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Curryworst en linzen
1 h
Fideuá van groenten
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min