Devices & Accessories
Gierst met kip en curry
Prep. 5 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)10 g
-
currypoeder2 tl
-
uien in blokjes (± 2 cm)100 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)80 - 100 g
-
olie30 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder½ tl
-
kippenborstfilet in stukken (± 2 cm)200 g
-
gierstkorrels200 g
-
doperwten, bevroren80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus20 g
-
zout1 tl
-
verse korianderbladeren gehakt, als afwerking
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
3562 mg
Protein
76.2 g
Calories
5956.4 kJ /
1423.6 kcal
Fat
44.9 g
Fibre
26.6 g
Saturated Fat
4.8 g
Carbohydrates
177.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Chinese keuken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Paksoi en ham rijst
40min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min