Devices & Accessories
Vislasagne met courgette
Prep. 20 min
Total 1 h
6 porties
Ingredients
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
51 g
Calories
2047 kJ /
489 kcal
Fat
20 g
Carbohydrates
25 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Starterskit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 h 10 min
Bloemkoolrijst poke bowl
No ratings
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 h
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min
Gestoomde broodjes
2 h 10 min
Waterzooi van Kip
1 h