![Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9013A78-D2E1-4A1B-96B1-C1E048C30E8B/Derivates/EAD8A8D2-5D21-4BE5-B400-57B1E9FF6ED7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
or 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
or 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Basis kippenbouillon
35min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Drijvende eilandjes
40min
Batch cooking - Basisrecepten
Ninguna valoración
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min