Devices & Accessories
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Prep. 20 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
62 g
Calories
2113 kJ /
505 kcal
Fat
15 g
Carbohydrates
29 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Focus op gevogelte
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vleesgehaktbrood met champignons
1 h 5 min
Cottage pie
1 h 10 min
Japanse kip curry
55 min
Steak Stroganoff
45 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 h
Vislasagne met courgette
1 h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 h 15 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 h 15 min
Kipfilets pizzaiola
55 min