Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
or 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 13.4 g
In Collections
Alternative recipes
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
No ratings
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Rode kool cups met kip
25 min
Gevulde kroketten
No ratings
Japanse kip curry
55 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min