Devices & Accessories
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Prep. 20 min
Total 35 min
6 porties
Ingredients
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)½ - ¾ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
563 mg
Protein
29 g
Calories
2199 kJ /
526 kcal
Fat
35 g
Fibre
5.4 g
Saturated Fat
20 g
Carbohydrates
20 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Thermomix Friend®
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterrane visschotel
1 h 30 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
No ratings
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 h 5 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Garnituur van courgette
30 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min