Devices & Accessories
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Prep. 5 min
Total 30 min
6 porties
Ingredients
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
13.6 g
Calories
908 kJ /
217 kcal
Fat
16.9 g
Carbohydrates
2.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Roze herfst
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Zalmsoufflé
1 h
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 h 10 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Waterzooi van Kip
1 h