![Vislasagne met asperges en prei Vislasagne met asperges en prei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D40A9A59-EDCA-4B25-9ECD-B186BFB70783/Derivates/496A7922-57E3-4C01-9B95-752729172493.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1736 kJ / 413 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Carbohydrates
- 29.8 g
- Fat
- 18.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Aspergesoep met citroen
55 min
Asperge ovenschotel
1h 30 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Vislasagne met courgette
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Rabarber-munt cocktail
2h
Asperge-watermeloen salade
40 min