Devices & Accessories
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Prep. 25 min
Total 4 h
6 porties
Ingredients
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
980 mg
Protein
37 g
Calories
2404 kJ /
574 kcal
Fat
44 g
Fibre
2.5 g
Saturated Fat
17 g
Carbohydrates
6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Slowcooken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karamel varkensvlees
45 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
No ratings
Kip Fricassee met Asperges
1 h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Chili con carne
40 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 h
Ovenschotel met kip en spek
1 h 10 min
Zeevruchtenstoofpot
1 h 5 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Zalmsoufflé
1 h
Gestoomd volkorenbrood
2 h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min