Devices & Accessories
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Prep. 20 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
Vinaigrette
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse dille (± 20 g takjes)2 bossen
-
koolzaadolie80 g
-
witte wijnazijn40 g
-
graanmosterd10 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Asperges
-
water500 g
-
witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte700 g
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
boter10 g
Zalm
-
verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)4
-
koolzaadolie10 g
-
citroen enkel een beetje geraspte schil1
-
zout½ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
38.8 g
Calories
2531 kJ /
607 kcal
Fat
46 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Gierst met kip en curry
35 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Rijst met groentemix
55 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Bloemkool met kaas
55 Min