Devices & Accessories
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Prep. 15 min
Total 35 min
8 porties
Ingredients
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
160.2 mg
Protein
6 g
Calories
271 kJ /
64.5 kcal
Fat
3.4 g
Fibre
1 g
Saturated Fat
1.7 g
Carbohydrates
2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
No ratings
Wintergroente en rundvlees cholent
4 h 30 min
Bearnaisesaus
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
No ratings
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 h 45 min
Kweeperentaart
8 h
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Forelmousse
5 min