Devices & Accessories
Forelmousse
Prep. 5 min
Total 5 min
20 stuks
Ingredients
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
4 g
Calories
257 kJ /
62 kcal
Fat
3 g
Fibre
1.2 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestjes
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 h 55 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 h 35 min
Bessenschuim
10 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 min
Zalmtartaar
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 h 30 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Zalmsoufflé
1 h
Mousse van ham
10 min
Romige erwtensoep
40 min