Devices & Accessories
Forelmousse
Prep. 5 min
Total 5 min
20 stuks
Ingredients
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
4 g
Calories
257 kJ /
62 kcal
Fat
3 g
Fibre
1.2 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestjes
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1hod. 55min.
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min.
Bessenschuim
10min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min.
Zalmtartaar
10min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min.
Zalmsoufflé
1hod.
Mousse van ham
10min.
Romige erwtensoep
40min.