Devices & Accessories
Risotto met oesterzwam en champagne
Prep. 10 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
480.9 mg
Protein
15.3 g
Calories
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Fat
27.4 g
Fibre
2.1 g
Saturated Fat
10.5 g
Carbohydrates
69.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
140 jaar Vorwerk
16 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 h 20 min
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Mediterrane paprika's
No ratings
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Zuurkool
No ratings
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
No ratings
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Vanille-ijs
12 h
Gehaktballetjes met Groenten
20 min