Devices & Accessories
Kabeljauw met citrusboter
Prep. 25 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
33 g
Calories
1694 kJ /
405 kcal
Fat
19 g
Fibre
2.5 g
Carbohydrates
23 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Zalmtartaar
10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min