Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optional)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
No ratings
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min