![Mosselen in romige witte wijnsaus Mosselen in romige witte wijnsaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154394.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Karamel varkensvlees
45 min
Groene pepersaus
20 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
No ratings
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min