Devices & Accessories
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
6 porties
Ingredients
Gehaktballen en saus
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
ui in vier gesneden100 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt in stukken500 g
-
varkensgehakt in stukken500 g
-
lichte room (ong. 18% vet)60 g
-
zeezout2 snuifje
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree70 g
-
olijfolie40 g
Parmezaanse polenta
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
volle melk1000 g
-
polenta100 g
-
gezouten boter in blokjes (2 cm)100 g
-
zeezout2 snuifjes
-
olijfolie en wat extra om te garneren
-
verse peterseliebladeren om te garneren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
46 g
Calories
3732 kJ /
32 kcal
Fat
65 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
32 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Samen thuis genieten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gehaktballen in tomatensaus
3 h 40 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 h 30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Spaghetti carbonara
40 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 h
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
No ratings
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 h 15 min
Tomatensaus
40 min