Devices & Accessories
Veelzijdige stevige soep
Prep. 20 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 porties
Protein
5 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Fat
5 g
Fibre
3.8 g
Carbohydrates
20 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Courgettesoep met munt
35 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 h
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 h
Pompoensoep
35 min
Mysterieuze soep
45 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 h 5 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Basis kippenbouillon
35 min
Romige courgettensoep
25 min