Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
or 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
or 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (optional)
- 1 el peterselie, gehakt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 17.7 g
- Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Minestrone
45min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Veelzijdige gladde soep
45min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
No ratings
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min