Devices & Accessories
Soep met zeeduivel en garnalen
Prep. 30 min
Total 1 h
6 porties
Ingredients
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
18 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Fat
10 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 min
Rode kool cups met kip
25 min
Mout milkshake
10 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 h 50 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
No ratings
Zuurkool
No ratings
Peren in rode wijn
5 h
Tequila 'Refresher'
5 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Garnituur van courgette
30 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Basis kippenbouillon
35 min