Devices & Accessories
Zalm met venkel
Prep. 20 min
Total 40 min
6 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
28 g
Calories
1148 kJ /
280 kcal
Fat
17 g
Carbohydrates
4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leve de lente
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Pruimenjam
55 min
Lamscurry
1 h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 h 15 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
No ratings
De eerste hap: Zalm met Groenten
No ratings
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 h
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 h 15 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min