![Zalm met venkel Zalm met venkel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50703698-57FF-4A72-8217-3EDFDB827E19/Derivates/826e4fe7-a4dc-4092-95bf-6b603319ec1b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1148 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Duitse brunch
1h 15min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 分钟
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 分钟
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
No ratings
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Koken van jasmijnrijst
35min
Roergebakken champignons
55 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
No ratings
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Geroerbakte groenten
10min