Devices & Accessories
Snelle regenboogsalade
Prep. 5 min
Total 10 min
6 porties
Ingredients
-
wortelen in stukken (2 cm)200 g
-
rode paprika in stukken (3 cm)200 g
-
broccoli in roosjes en de stammetjes in schijfjes (0,5 cm)200 g
-
appels (alle soorten) klokhuis verwijderd, in vieren gesneden160 g
-
zonnebloempitten ongezouten30 g
-
olijfolie30 g
-
citroensap15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
2.8 g
Calories
481 kJ /
115 kcal
Fat
7.2 g
Carbohydrates
9.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pauzehapjes
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Champignons of zwammen met look
20 min
Bloemkoolrijst poke bowl
No ratings
Rode bietensalade
10 min
Rijstsalade
1 h
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 h 15 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 h
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Koolsla
10 min