![Eiersalade in een knapperig Paasnestje Eiersalade in een knapperig Paasnestje](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a8a20965-06af-44d7-9df0-cabe4d89b78d/Derivates/69c37c84-1646-43c3-890d-9b4eae8f0a64.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optional)
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 5.9 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 143.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Slagroom
10 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20 min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Romige tomatensoep
25 Min
Rabarbertaart
55 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Gekookte eieren
20 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Koolsla
10 Min