Devices & Accessories
Eiersalade met curry
Prep. 15 min
Total 1 h 30 min
4 portie
Ingredients
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
862 mg
Protein
13 g
Calories
1483 kJ /
355 kcal
Fat
28 g
Fibre
1.3 g
Saturated Fat
7 g
Carbohydrates
13 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ossenstaart Shepherd's Pie
No ratings
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Fruit ijs
5 min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
No ratings
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 h
Kalfszwezerik met lente-uien
No ratings
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 h 30 min
Drie soorten melk cake
2 h
Dadel curry dip
5 min
Basis kippenbouillon
35 min