![Boterhammen met spinazie pesto Boterhammen met spinazie pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fdb4be85-e758-4f67-938a-fe992438035d/Derivates/53401665-f3bb-4ce4-be9b-0bb31f28a180.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
or 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2801 kJ / 669 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 506 mg
In Collections
Alternative recipes
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
No ratings
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Roerbak met aubergines en kofu
No ratings
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Mini Fougasse
No ratings
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Vegan cheeseburgers
10u.
Rabarberijs
36h 25 min
Uiensoep
1 godz.